تنهاترین استاد به غیر گوشه بامت مباد جای قرارم ایستاده، چون سرو | سپهبد شهید سید محمد‌ولی قرنی، اولین رئیس ستاد مشترک ارتش جمهوری اسلامی ایران صادق آل‌محمد، پیشوای اهل سلوک امام صادق (ع) پرچم‌دار جهاد تبیین | مروری بر دستاورد‌های ششمین خورشید ولایت تولیت آستان قدس رضوی: هنر ابزاری برای انتقال مفاهیم دینی و انسانی است زمان آزمون استخدامی فرزندان شهدا و جانبازان اعلام شد ۵۰ هزار بسته نبات متبرک از حرم رضوی به سراسر کشور ارسال شد ویژه‌برنامه‌های حرم امام‌رضا(ع) به‌مناسبت سالروز شهادت امام‌جعفرصادق(ع) اعلام شد سامانه‌ اطلس محافل و تشکل‌های قرآنی، مرجع جامع دسترسی به محافل قرآنی پویش «سهم من از کرامت» در وبسایت آپارات در ایام دهه کرامت برگزار می‌شود + جزئیات نگهداری ۱۹۰۰ نسخه خطی از آثار شیخ بهایی در مرکز نسخ خطی کتابخانه آستان قدس رضوی سامان‌دهی ۲۰۰ مسجد محوری مشهد برای حضور در اجتماع صادقیون | استقرار ۳۰ مبلّغ در مسیر حرکت عزاداران «شیخ‌الائمه»، لقبی که از عظمت علمی امام‌صادق(ع) حکایت دارد مشهد یکپارچه عزادار امام‌جعفرصادق(ع) می‌شود تعویض پرچم و نصب کتیبه ایوان طلای حرم مطهر رضوی هم‌زمان با ایام شهادت امام‌صادق(ع) + فیلم جشنواره‌های فرهنگی «آوای صلح» برگزار می‌شوند یادی از عباس آفرنده معمار مشهدی مرمتگر گنبد ایوان مقصوره مسجد گوهرشاد | آجر به آجر یک رؤیا «سلامت»، معروفی که باید به آن امر شود راهبرد قرآن در تبدیل حجاب از تابوی جاهلیت به هویت جمعی مسلمانان | انقلاب اخلاقی در پوشش
سرخط خبرها

انتشار ترجمۀ کتابی دربارۀ سرگذشت سوسیالیسم | «به‌سوی ایستگاه فنلاند» به بازار آمد

  • کد خبر: ۱۷۶۹۷۷
  • ۰۹ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۷:۴۵
انتشار ترجمۀ کتابی دربارۀ سرگذشت سوسیالیسم | «به‌سوی ایستگاه فنلاند» به بازار آمد
«نشر ماهی» اثری از ادموند ویلسون، منتقد برجستۀ آمریکایی، را با ترجمۀ حسن افشار چاپ و منتشر کرد.
علی باقریان
خبرنگار علی باقریان

به گزارش شهرآرانیوز، ادموند ویلسون جونیور (۱۸۹۵-۱۹۷۲)، نویسندۀ آمریکایی، یکی از منتقدان ادبی بزرگ قرن بیستم است که با بسیاری از افراد سرشناس هم‌دورۀ خود، از جمله اسکات فیتزجرالد و ارنست همینگوی، دوستی داشت. او کار خود را با نوشتن در روزنامه‌های تأثیرگذار وقت آغاز کرد و بیش از ۲۰ کتاب، از جمله در قالب رمان و نمایشنامه و شعر، پدید آورد که قلعۀ اکسل: مطالعاتی در ادبیات تخیلی از ۱۸۷۰ تا ۱۹۳۰ (۱۹۳۱) و کشتار میهن‌پرستانه: جستار‌هایی در ادبیات جنگ داخلی آمریکا (۱۹۶۲) دو نمونۀ برجسته از آن‌ها هستند. ویلسون توانست بابت آثار خود دو بار جایزۀ ملی ادبیات را دریافت کند.

انتشار ترجمۀ کتابی دربارۀ سرگذشت سوسیالیسم | «به‌سوی ایستگاه فنلاند» به بازار آمد

اما یکی دیگر از آثار مهم این منتقد آمریکایی به‌سوی ایستگاه فنلاند: جستاری در کنش و نگارش تاریخ (۱۹۴۰) است که ویلسون در آن به سرگذشت سوسیالیسم از انقلاب فرانسه (۱۷۸۹-۱۷۹۹) تا انقلاب روسیه (۱۹۱۷) می‌پردازد. ترجمۀ این کتاب را «نشر ماهی»، به‌تازگی و با فارسیِ حسن افشار، انتشار داده است. ناشر این اثر را ذیل مجموعۀ «تاریخ جهان» خود عرضه کرده است. از کتاب‌های این مجموعه که پیش از این و با ترجمۀ همین مترجم به بازار آمده‌اند می‌توان به صلحی که همۀ صلح‌ها را بر باد داد، اثر دیوید فرامکین، و آینه‌ای در دوردست، نوشتۀ باربارا تاکمن، اشاره کرد. ناشر در معرفی به‌سوی ایستگاه فنلاند چنین آورده است:

کتاب حاضر روایتی فراتر از تاریخ سوسیالیسم و آنارشیسم است. ویلسون با درآمیختن فلسفه، جامعه‌شناسی، تاریخ اندیشه، تحلیل اقتصادی و نظریۀ سیاسی به افکاری می‌پردازد که دنیای مدرن را شکل دادند، و به رؤیای عظیم و رمانتیک «انقلاب» برای دگرگون‌کردن تاریخ، از انقلاب فرانسه (۱۷۸۹) تا بازگشت ظفرمند لنین به میهن، به ایستگاه فنلاند در سن‌پترزبورگ (آوریل ۱۹۱۷) برای رهبری انقلاب بلشویکی. زندگی عملی و فکری بابوف، سن‌سیمون، فوریه، خاصه مارکس و انگلس، لاسال، باکونین ــ در کنار سایر آنارشیست‌ها، سوسیالیست‌ها، نیهیلیست‌ها، اتوپیایی‌ها و … ــ همچون رمانی بزرگ، گویی فرزند خلف جنگ و صلح، پیش روی خواننده‌ای است که به‌سان ویلسون مسحور تاریخ است، مسحور معشوقۀ همۀ ایدئولوژی‌ها.

«نشر ماهی» این کتاب را در ۴۱۶ صفحه و به قیمت ۴۲۰هزار تومان چاپ و منتشر کرده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->