ویدئو | منصور ضابطیان در «آپارات» میزبان ستارگان دوران مدرن می‌شود ویدئو | بخش هایی از گفتگوی جنجالی محمدحسین مهدویان با هوشنگ گلمکانی حادثه در تنکابن | یادی از مرحوم منوچهر حامدی خراسانی، بازیگر سینما و تلویزیون تمدید مهلت ارسال اثر به نوزدهمین جشنواره بین‌المللی شعر فجر به نام مادر | مروری بر مشهورترین مادر‌های سینمای پس از انقلاب اسلامی بومیان جزیره سی پی یو آموزش داستان نویسی | شکل مولکول‌های جهان (بخش اول) همه چیز درباره فیلم گلادیاتور ۲ + بازیگران و خلاصه داستان نقش‌آفرینی کیانو ریوز و جیم کری در یک فیلم کارگردان فیلم ۱۰۰ ثانیه‌ای ردپا: پیام انسانی، رمز موفقیت در جشنواره‌های جهانی است اسکار سینمای اسپانیا نامزدهای خود را معرفی کرد برج میلاد، کاخ چهل و سومین جشنواره فیلم فجر شد آمار فروش سینمای ایران در هفته گذشته (٢ دی ١۴٠٣) استوری رضا کیانیان در واکنش به بستری‌شدن محمدعلی موحد و آلودگی هوا + عکس صوت | دانلود آهنگ جدید بهرام پاییز با نام مادر + متن صفحه نخست روزنامه‌های کشور - یکشنبه ۲ دی ۱۴۰۳
سرخط خبرها

انتشار ترجمۀ کتابی دربارۀ سرگذشت سوسیالیسم | «به‌سوی ایستگاه فنلاند» به بازار آمد

  • کد خبر: ۱۷۶۹۷۷
  • ۰۹ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۷:۴۵
انتشار ترجمۀ کتابی دربارۀ سرگذشت سوسیالیسم | «به‌سوی ایستگاه فنلاند» به بازار آمد
«نشر ماهی» اثری از ادموند ویلسون، منتقد برجستۀ آمریکایی، را با ترجمۀ حسن افشار چاپ و منتشر کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، ادموند ویلسون جونیور (۱۸۹۵-۱۹۷۲)، نویسندۀ آمریکایی، یکی از منتقدان ادبی بزرگ قرن بیستم است که با بسیاری از افراد سرشناس هم‌دورۀ خود، از جمله اسکات فیتزجرالد و ارنست همینگوی، دوستی داشت. او کار خود را با نوشتن در روزنامه‌های تأثیرگذار وقت آغاز کرد و بیش از ۲۰ کتاب، از جمله در قالب رمان و نمایشنامه و شعر، پدید آورد که قلعۀ اکسل: مطالعاتی در ادبیات تخیلی از ۱۸۷۰ تا ۱۹۳۰ (۱۹۳۱) و کشتار میهن‌پرستانه: جستار‌هایی در ادبیات جنگ داخلی آمریکا (۱۹۶۲) دو نمونۀ برجسته از آن‌ها هستند. ویلسون توانست بابت آثار خود دو بار جایزۀ ملی ادبیات را دریافت کند.

انتشار ترجمۀ کتابی دربارۀ سرگذشت سوسیالیسم | «به‌سوی ایستگاه فنلاند» به بازار آمد

اما یکی دیگر از آثار مهم این منتقد آمریکایی به‌سوی ایستگاه فنلاند: جستاری در کنش و نگارش تاریخ (۱۹۴۰) است که ویلسون در آن به سرگذشت سوسیالیسم از انقلاب فرانسه (۱۷۸۹-۱۷۹۹) تا انقلاب روسیه (۱۹۱۷) می‌پردازد. ترجمۀ این کتاب را «نشر ماهی»، به‌تازگی و با فارسیِ حسن افشار، انتشار داده است. ناشر این اثر را ذیل مجموعۀ «تاریخ جهان» خود عرضه کرده است. از کتاب‌های این مجموعه که پیش از این و با ترجمۀ همین مترجم به بازار آمده‌اند می‌توان به صلحی که همۀ صلح‌ها را بر باد داد، اثر دیوید فرامکین، و آینه‌ای در دوردست، نوشتۀ باربارا تاکمن، اشاره کرد. ناشر در معرفی به‌سوی ایستگاه فنلاند چنین آورده است:

کتاب حاضر روایتی فراتر از تاریخ سوسیالیسم و آنارشیسم است. ویلسون با درآمیختن فلسفه، جامعه‌شناسی، تاریخ اندیشه، تحلیل اقتصادی و نظریۀ سیاسی به افکاری می‌پردازد که دنیای مدرن را شکل دادند، و به رؤیای عظیم و رمانتیک «انقلاب» برای دگرگون‌کردن تاریخ، از انقلاب فرانسه (۱۷۸۹) تا بازگشت ظفرمند لنین به میهن، به ایستگاه فنلاند در سن‌پترزبورگ (آوریل ۱۹۱۷) برای رهبری انقلاب بلشویکی. زندگی عملی و فکری بابوف، سن‌سیمون، فوریه، خاصه مارکس و انگلس، لاسال، باکونین ــ در کنار سایر آنارشیست‌ها، سوسیالیست‌ها، نیهیلیست‌ها، اتوپیایی‌ها و … ــ همچون رمانی بزرگ، گویی فرزند خلف جنگ و صلح، پیش روی خواننده‌ای است که به‌سان ویلسون مسحور تاریخ است، مسحور معشوقۀ همۀ ایدئولوژی‌ها.

«نشر ماهی» این کتاب را در ۴۱۶ صفحه و به قیمت ۴۲۰هزار تومان چاپ و منتشر کرده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->